Cum sa alegi scaunul de gaming potrivit?

0 Shares
0
0
0

Este important sa urmezi cateva sfaturi pentru a cumpara cel mai bun scaun de gaming. In primul rand, incepe prin a selecta modele care se potrivesc tipului tau de corp.

Intr-adevar, aceasta categorie de scaune are avantajul de a oferi produse potrivite persoanelor inalte sau care necesita un scaun mai larg decat media obisnuita. Ia in considerare si adancimea pernei scaunului, care va fi decisiva pentru utilizatorii cu picioare lungi.

Verifica si capacitatea de incarcare a materialului si caracterul tehnic al cotierelor cu care este montat scaunul. Daca gradul de inclinare a spatarului este important pentru tine, consulta caracteristicile tehnice ale dispozitivului pentru a afla unghiul maxim de inclinare al acestuia.

Alte criterii pot inclina balanta atunci cand faci selectia, cum ar fi tapiteria scaunului sau chiar stilul acestuia. Cu toate acestea, cel mai decisiv factor va fi bugetul tau. Asa ca asigura-te ca il stabilesti inainte de orice cercetare.

Scaun de gaming din piele sau material?

Scaunele de gaming din piele naturala vor fi clasificate ca modele high-end. Acest material nobil va creste semnificativ pretul echipamentului tau. Imitatia de piele este o alternativa mai putin costisitoare, care iti va permite sa profiti de estetica pielii, fara sa platesti pretul.

Desigur, calitatea nu va fi echivalenta si stratul de imitatie se va uza mai repede in timp.

Scaunele de gaming din material textil au in general fibre respirabile, care ajuta la eliminarea transpiratiei. Unul dintre dezavantajele acestui material va fi intretinerea acestuia. Va fi mai greu sa indepartezi murdaria captata intre ochiuri si sa indepartezi o pata de pe acest tip de invelis, decat sa stergi cu o carpa peste un model de piele.

Care este capacitatea maxima a unui scaun de gaming?

Aceasta categorie de produse ergonomice ofera aproximativ aceleasi capacitati de incarcare ca si scaunele de birou traditionale.

Majoritatea scaunelor pentru jocuri ofera o toleranta de pana la 150 kg. Unele echipamente pot depasi aceasta greutate cu cateva zeci de kilograme, uneori ajungand la 170 kg sau mai mult.

Daca cantaresti mai mult de 100 kg, acorda o atentie deosebita acestei caracteristici tehnice, deoarece multe produse nu vor putea gazdui mai mult de 110 kg. Nerespectarea recomandarilor de sarcina maxima ar putea deteriora echipamentul tau, asa ca asigura-te ca esti in concordanta cu acest criteriu.

Ce optiuni ofera un scaun special de gaming?

Dintre optiunile oferite de un scaun de gaming, prezenta unui suport pentru picioare integrat este destul de comuna si merita atentie. Aceasta bucata de perna, depozitata sub sezut extinde suportul picioarelor. Este deosebit de placut atunci cand se profita de inclinarea spatarului, pentru a aborda o alungire totala.

Exista si produse cu echipament audio incorporat. De asemenea, exista si un scaun de gaming precum acest scaun gaming cu LED-uri RGB si functie sezlong, SIG 148, Negru.

Unele produse au difuzoare conectate prin Bluetooth integrate direct in tetiera. Acestea urmaresc sa creasca experienta captivanta a jucatorului, prin difuzarea sunetului cat mai aproape de urechile sale. Cu toate acestea, nu concureaza cu un sistem audio real de inalta performanta.

0 Shares
You May Also Like