Cum sa ai grija de incaltamintea din piele pe timp de iarna?

0 Shares
0
0
0

Stim cu totii ca incaltamintea de piele nu este prietena cu zapada. Adica, cu cea de pe trotuare si marginea drumului, zapada amestecata cu sarea si nisipul imprastiate de masinile de salubrizare. Sarea intra in pielea incaltamintei si lasa o urma alba inestetica atunci cand pantofii se usca.

Chiar daca lucrul acesta se intampla frecvent, tot incaltaminte de piele trebuie sa purtam pe timp de iarna, fiind cea in care nu intra apa si cea care ne tine foarte bine de cald la picioare. In Oradea gasesti incaltaminte de piele la preturi accesibile la Selgros.

Sfaturi pentru ingrijirea incaltamintei de piele pe timp de iarna:
–    pentru pielea intoarsa foloseste o perie speciala de incaltaminte – aceasta nu va lasa ca murdaria sa se aseze pe pantofi si va curata in profunzime materialul. Daca mai raman pete de murdarie, foloseste o guma de sters pentru indepartarea lor.
–    incaltamintea din piele nu se spala cu multa apa si nicidecum nu se baga in totalitate in apa. foloseste o carma moale si putin umeda pentru a curata si apoi una uscata imediat dupa. Apoi, da-le cu putina crema de pantofi.
–    pentru a indeparta urmele albe lasate de zapada foloseste o carpa moale inmuiata intr-un amestec de apa calda si otet, apoi lasa incaltamintea la uscat. (Atentie! Nu pe calorifer sau in aproprierea unei surse puternice de caldura)
–    incearca sa nu umbli des prin straturi de zapada inalte; umiditatea modifica forma incaltamintei, precum si culoarea si textura lor.

Acum stii cum sa iti ingrijesti pantofii pe timp de iarna! cu toate acestea, trebuie sa iti cumperi mereu incaltaminte de calitate, care sa nu se degradeze repede indiferent de anotimpul de afara.

Selgros Oradea
Produse alimentare si nealimentare
Str. Ogorului nr. 65B Oradea , RO
Tel: 0259 405 000
Fax 0259 405 199

0 Shares
You May Also Like