Ce sunt termostatele inteligente?

0 Shares
0
0
0

In ultimii 10 ani, cresterea tehnologiei inteligente a fost vizibila in absolut toate domeniile. Totul, incepand de la smartphone-uri la masini sau la electrocasnice pentru a da doar cateva exemple, devine din ce in ce mai intuitiv pentru a servi mai bine consumatorii. Tehnologiile inteligente sunt in crestere de la o zi la alta, iar sistemul dvs. de incalzire / racire nu este diferit.

Termostatele inteligente vin in diferite stiluri si multe companii care produc si care comercializeaza termostate, incearca sa inoveze noua descoperire a tehnologiei inteligente pentru locuinte. Cu o tehnologie mai noua, in mod evident nu lipsesc optiunile sau diversitatea in momentul in care vine vorba despre termostate inteligente.

In randurile urmatoare, veti avea posibilitatea de a descoperi cateva dintre cele mai bune caracteristici pe care trebuie sa ofere aceste termostate Salus 2020.

Acces de la distanta

Poate parea simplu, dar uneori lucrurile simple trebuie apreciate. Atunci cand detineti un termostat inteligent, puteti controla sistemul de incalzire si racire de pe telefonul mobil inteligent (smartphone), de pe tableta sau computer. De exemplu, daca urmeaza sa plecati departe de casa dvs. cateva zile, puteti opri sistemul pentru a economisi factura de energie electrica.

Aceste lucruri si aceste functii pe care vi le poate oferi un termostat inteligent, nu doar ca va simplifica viata, ci pot sa va aduca si alte bucurii, cum ar fi dupa cum spuneam, si sa va economiseasca bani.

In plus, atunci cand aveti un termostat inteligent Salus, nici macar nu trebuie sa va faceti griji daca ati plecat de acasa si ati uitat sa opriti aerul conditionat sau incalzirea locuintei. Puteti sa faceti acest lucru, simplu si rapid, pentru ca ii veti transmite comanda termostatului, cu ajutorul telefonului mobil.

Eficienta energetica

Eficienta energetica a fost intotdeauna importanta atunci cand a venit vorba de inovatie. Termostatele inteligente isi propun sa faca exact asta. Prin caracteristicile de invatare, precum si prin sistemele programabile, termostatele inteligente sunt concepute sa va poata mentine casa cat mai confortabila, folosind in acelasi timp cea mai mica cantitate de energie.

Programabile

Termostatele inteligente nu trebuie intotdeauna sa fie reglate manual pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra de confort sau a programului. Exista unele care va permit sa setati un program.

Invatare

Chiar daca poate suna oarecum SF, un termostat inteligent va poate invata programul, astfel ca daca de exemplu aveti un anumit program in fiecare zi, termostatul va va invata programul, si va stii cand si cum sa va incalzeasca sau sa va raceasca locuinta, pentru a avea mereu parte de temperatura dorita in casa.

Ecologic

Un nou raport privind schimbarile climatice spune ca una dintre cele 4 cele mai bune metode de prevenire a schimbarilor climatice a fost instalarea unui termostat inteligent. Datorita cantitatii reduse de energie consumata, exista mai putine emisii cu efect de sera provenite de la echipamentul dvs. de HVAC.

Pe langa aceste caracteristici pe care vi le ofera termostatul inteligent, acesta va analiza de-asemenea care este cea mai buna metoda de a va raci sau de a va incalzi locuinta, folosind cat mai putina energie. Acesta va inregistra datele si nu va repeta tiparele care consuma energie inutila, ci va gasi modalitati eficiente de a incalzi locuinta cu o cantitate cat mai mica de energie.

0 Shares
You May Also Like