Cauciucuri de vara pentru masini 4×4

0 Shares
0
0
0

Pentru cei care detin masini 4 x 4, sau pentru cei care intentioneaza sa- si achizitioneze un astfel de autovehicul, este foarte important ca acestea sa fie echipate in concordanta cu legislatia in vigoare si conditiile de drum. Anvelopele potrivite, cele de iarna sau cauciucurile de vara, trebuie in permanenta schimbate si verificate.

Anvelomag.ro este magazinul online unde special pentru autoturismele de tip 4×4 poti gasi atat cauciucuri specifice sezonului rece, cauciucuri vara, cat si tipuri de anvelope all seasons. Modele sunt variate, destinate traficului atat pentru carosabil umed cat si uscat.

Inainte de a alege un anume tip de anvelope este bine de stiut care este principiul pe care functioneaza o masina de tip 4×4. Masinile de tip 4 x 4 sunt cele care beneficiaza de tractiune integrala. Asta inseamna ca cele 4 roti ale autovehiculului sunt de tractiune. Masinile de acest gen se comporta mult mai bine pe teren si prezinta o mai mare stabilitate in cazul folosirii zilnice chiar si conditii defavorabile de mediu.

Tocmai pentru ca toate cele 4 roti puse sunt puse in miscare ca ansamblu este necesar ca anvelopele sa fie bune din punct de vedere calitativ si sa asigure aderenta in orice conditii de trafic.

Anvelopele de vara 4 x 4 poarta garantia unor producatori consacrati, si pot fi regasite in game largi de dimensiuni, indici de viteza sau de incarcare. Gasim aici modele de anvelope de vara cu nivel de zgomot redus, cu proprietati bune in privinta uzurii si a utilizarii in conditii de drum umed.

Desi anvelopele de vara 4 x 4 sunt destinate circulatiei rutiere si nu neaparat pentru teren, la Anvelomag.ro, gasim modele capabile sa pastreze echilibrul si stabilitatea autovehiculului si in mediu de carosabil umed si in conditii off- road. Pe langa caracteristicile de siguranta, modelele de cauciucuri de vara prezente aici beneficiaza si de un aspect deosebit, un design impunator proportional cu caracteristicile autoturismului.

De departe cele mai potrivite tipuri de anvelope par sa fie cele tip sport produse cu performante deosebite, adaptate specific modelelor 4×4. Putem lua ca exemplu anvelopele de vara Continental, modele ce trezinta caracteristici foarte bune atat pe carosabil uscat cat si umed. Aceste tipuri de pneuri prezinta aderenta sporita ducand astfel la o stabilitate mai mare a autovehiculului in miscare. Acest tip de cauciuc de vara are nivel redus de zgomot, ceea ce permite rularea confortabila chiar si la viteze mari.

Un alt exemplu de calitate il reprezinta prezenta modelelor de anvelope de vara 4 x 4 Goodyear Wrangler, modele din gama premium cu aderenta deosebita pe perioada sezonului cald datorita dimensiunilor anvelopei 195/80R15. Indicele de viteza H recomanda utilizarea anvelopelor de vara 4 x 4 Wrangler la 210 km/h.

Un caz aparte al anvelopelor de vara 4 x 4 este modelul Pirelli Scorpion Zero, un model de dimensiuni 345/60R17 123V . Aceste anvelope sunt un exemplu de stabilitate atat pe suprafete umede cat si uscate, aderenta foarte buna in cazul rularii pe suprafete cu pietris, noroi sau iarba. Este un model sport ce se preteaza foarte bine conditiilor off-road. Indicele de viteza V asigura rularea in siguranta la 240 km/h.

 

0 Shares
You May Also Like