Care sunt avantajele unei pompe submersibile cu convertizoare de frecventa ?

0 Shares
0
0
0

Despre pompe submersibile suntem convinsi ca a auzit deja toata lumea, insa de formularea utilizata in titlu ne temem ca nu cumva aceasta sa nu induca utilizatorii in eroare. Vom explica asadar la ce facem referire atunci cand spunem pompe submersibile cu convertizoare de frecventa , astfel incat notiunea sa poata fi inteleasa exact asa cum trebuie.

Ce sunt aceste pompe submersibile cu convertizoare de frecventa?

Aceste tipuri de pompe nu sunt diferite de ceea ce stiam noi pana acum, numai ca acestea au “la pachet” si un convertizor de frecventa care sa asigure o mai buna functionare a produsului.

Aceste tipuri de pompe submersibile cu convertizoare de frecventa  pot fi folosite pentru pomparea apei din puturi si fantani de la 4 ” in sus, dar si in cazul alimentarilor cu apa la nivel de uz domestic, industrial sau horticol. Din acest punct de vedere pot fi alimentate cu usurinta microintreprinderile, sau pot fi alimentate sistemele de irigare in domeniul agricol si horticol.

Care sunt avantajele acestor  pompe submersibile cu convertizoare de frecventa?

Unul dintre primele si cele mai mari avantaje ale acestui produs constau in rezistenta foarte mare la particule grosiere, precum nisipul. Acest lucru este oarte important deoarece este eliminat unul dintre cele mai mari pericole in cazul pompelor submersibile si anume cel al eroziunii.

Un alt avantaj consta in faptul ca acesta pompa mentine o presiune constanta in timpul functionarii, lucru care este foarte important mai ales atunci cand vorbim despre pomparea apei de la adancimi mari. Mai mult decat atat, aceste  pompe submersibile cu convertizoare de frecventa nu fac risipa de spatiu, datorita pozitionarii verticale ele putand fi montate direct pe teava de refulare.

Sub-turarea pompei, problema cu care se confrunta o multitudine de modele de pompe disponibile de piata, nu mai este o problema in cazul acestor  pompe submersibile cu convertizoare de frecventa. Acest lucru se poate constata usor si in ceea ce priveste nivelul de consum energetic, care este cu mult mai mic decat in cazul altor tipuri de produse similare.

Aceste tipuri de pompe beneficiaza si de o serie de functii precum functia soft start, care permite o pornire lenta, discreta, si o functionare lina a pompei. Pe de alta parte pompa este dotata si cu un sistem de avertizare care ne anunta cu privire la spargere unei tevi dupa convertizor.

Aceste  pompe submersibile cu convertizoare de frecventa nu necesita mentenanta sau urmarire specifica, deoarece prin caracterul de a-si mentine presiunea constanta este inlaturat pericolul defectarii presostatului, si deoarece nu are vas de expansiune nu ne mai putem confrunta cu cedarea membranei din interiorul acestuia.

Produsele de tip  pompe submersibile cu convertizoare de frecventa pot fi gasite in magazinul shop-einstal.ro la preturi deosebit de accesibile, iar avantajele acestora pot fi explicate mult mai pe indelete de catre personalul specializat de aici. Aceste tipuri de pompe sunt in mod clar avantajoase, iar avantajele lor pot convinge cu adevarat ca aceste produse isi merita din plin banii investiti in momentul achzitionarii produsului.

0 Shares
You May Also Like