Alegerea tapiteriei de calitate pentru fiecare camera

0 Shares
0
0
0

Care zona a casei dvs. are nevoie de un aspect nou? Puteti opta de exemplu pentru mobila clasica din lemn cu tapiterie de calitate, care este ideala pentru orice setare. Utilizati urmatoarele sfaturi centrate pe camera pentru alegerea tesaturilor pentru tapiterie, pentru a oferi frumos fiecarei zone din casa:

Bucatarie

Multe bucatarii moderne ofera zone de mancare, baruri si alte aranjamente de sedere. Pentru a crea locul perfect de luat masa, dotati spatiul cu confort si stil. Alegeti baruri cu tapiterie durabila pentru un mediu casual.

In cazul in care bucataria dvs. este un pic mai formala sau daca preferati asezarea pe scaune in stil bar, luati in considerare scaunele pentru inaltimea barului pentru masa dvs. Varfurile pivotante cu toc sunt o modalitate excelenta de a adauga culoare si confort zonei dvs. de mancare. Personalizati aceste piese cu o mare varietate de optiuni de tesaturi.

Sala de mese

Sala de mese ofera o multitudine de optiuni pentru mobilier si tapiterie. Retineti – nu mai trebuie sa alegeti o tesatura. Daca setul dvs. de mese are sase scaune, este posibil sa doriti sa alegeti doua tesaturi si sa combinati modelele. Puteti alege chiar si un design distinctiv pentru scaune.

Sufragerie

Camera de zi, sau camera de familie, este adesea locul in care casele au cea mai multa tapiterie. Deoarece va reprezenta o parte semnificativa a culorii camerei, ar trebui sa alegeti cu atentie desenele.

Daca nu sunteti sigur ce culoare sau model sa selectati, cautati inspiratie in restul camerei dvs. de zi sau in casa. Aveti o piesa de arta pe care o iubiti? Ce forme sau culori au perdelele dvs.? Retineti regula 60/30/10 si alegeti ceva potrivit.

Camere de oaspeti sau dormitoare personale

Dormitoarele ofera adesea o zona in care va puteti rasfata putin. Aceste zone pot aiba parte de mai putina uzura si pot fi locul pe care alegeti sa il infrumusetati cu materialele de lux.

Patul dvs tapitat din lemn masiv si alte obiecte de mobilier de dormit precum canapeaua extensibila de exemplu pot crea un decor minunat in casa. Alegeti un set de dormitoare care include tapiterie pentru un finisaj elegant.

Paturi pentru copii

Retineti ca aceasta camera necesita tapiterii mai durabile decat o camera pentru parinti sau o camera de oaspeti. In plus fata de seturile standard de pat si noptiera pentru copii, adaugati un scaun confortabil si tapitat pentru citire si odihna. Completati zona de joaca cu un set de masa durabila din lemn masiv.

Zonele oficiale

Aveti nevoie de o bucata tapiata pentru un hol, un foaier mare sau o camera de zi formala? Aceste zone sunt cele mai bune pentru utilizarea tapiteriei de lux pentru a va arata stilul si clasa. Pentru aceste spatii, mobilierul pretios este ideal.

Zone de divertisment

Vreti sa atingeti echilibrul perfect intre moda si distractie. Adaugarea unei table sau a unui joc reprezinta solutii excelente. Cand vine vorba de scaune, asigurati-va ca alegeti tapiteria care este durabila, dar destul de eleganta pentru oaspetii de divertisment.

0 Shares
You May Also Like