3 pasi simpli prin care poti obtine un iubit

0 Shares
0
0
0

Daca vrei sa vezi de ce ai nevoie pentru a obtine un iubit, primul lucru la care trebuie sa te gandesti este: De ce vreau un iubit? Nu, nu e o intrebare stupida. Felul in care cauti un iubit poate varia in functie de ce cauti tu intr-o relatie. Sincer, vei face lucrurile diferit daca il astepti pe Fat Frumos, decat daca vrei un barbat in viata ta acum.

Desi nu iti recomand sa iti cobori standardele vreodata, s-ar putea sa te ingrijorezi mai putin daca iti cauti pe cineva cu care sa iti petreci timpul in loc sa cauti un partener de lunga durata.
Pentru acest articol, o sa presupun ca tu cauti pe cineva care in viitor se poate transforma in cineva special. Sfatul pe care vreau sa ti-l ofer se bazeaza pe presupunerea asta. Asta nu inseamna ca sfaturile acestea nu merg si pentru o altfel de relatie, doar ca aceste tactici sunt ideale daca vrei ca relatia ta sa fie una de lunga durata.

Dupa cum spuneam:

1. Pentru numele lui Dumnezeu, fii tu insati. Cu totii stim ca atunci cand intalnim pe cineva pentru prima oara afisam cea mai buna varianta a noastra si asta este ok. Ceea ce nu vrei sa faci in schimb, este sa afisezi o fata care nu te reprezinta. Una este sa iti amintesti sa spui mereu Mutumesc si Te rog si sa nu ragai in fata lui, dar este cu totul altceva sa schimbi complet felul in care te prezinti.

De exemplu, atunci cand te intalnesti cu cineva pentru prima data, nu ii spune ca iti place sa joci bowling daca nu iti place. Nu zi ca iti plac filmele cu arte martiale daca nu iti plac. Si nu spune ca urasti sa vizitezi muzee cand tu de fapt le adori. Ideea este ca nu ii vei da ocazia sa te cunoasca cu adevarat daca nu te comporti normal. Fii tu insati !

2. Nu sari calul cu complimentele. Daca tu crezi ca are un zambet foarte fain, atunci spune-i asta, dar nu te agata de fiecare cuvant al lui de parca ai dat peste Johnny Depp. Una este sa fi atenta, cu totul altceva este sa te agati de fiecare cuvant al lui. Fii sincera atunci cand il lauzi, dar nu complimenta prea mult.

3. Nu astepta sa conduca el toata coversatia. In primul rand, daca tipul este bucuros sa isi petreaca noaptea vorbindu-ti doar despre el, s-ar putea sa fie prea narcisist pentru a fi un partener bun pentru tine. Daca nu este un tip prea vorbaret se va plictisi rapid daca nu participi si tu la conversatie. Invata cum sa iei si cum sa conduci o discutie astfel incat sa aflati cat mai multe unul despre celalalt.

Adevarul este ca astea nu sunt tocmai super puteri pe care trebuie sa le ai pentru a avea un iubit. Daca vrei o relatie bazata pe atractie, interese comune si incredere (calea sigura catre o relatie de lunga durata) atunci urmareste acesti 3 pasi si totul va fi bine.

0 Shares
You May Also Like