Sfaturi pentru pregatirea designului de tricou

0 Shares
0
0
0

Sfaturi-pentru-pregatirea-designului-de-tricou

Indiferent ca vrem tricouri cu mesaje sau doar cu imagini uneori ne vom dori sa ne facem singuri designul. Pentru cei care vor sa fie artisti si sa isi faca tricouri unice avem o serie de sfaturi si recomandari

Va prezentam o serie de sfaturi de la designeri profesionisti pentru a va produce cele mai interesante tricouri dar si pentru a pastra acele relatii fericite si sanatoase cu partenerii si cu potentialii clienti in cazul in care acesta este targetul vostru, sa va gasiti clienti care sa va cumpere arta.

Sunt persoane pentru care aceste idei nu se aplica pentru ca vor sa isi faca un design pentru propria persoana pe care sa il dea ulterior pentru imprimare unei firme care se ocupa de asta. Oricum ideile noastre va vor fi de folos in ambele situatii deci puteti citi mai departe.

Incepeti prin planificarea schemelor de culori.

Acest lucru poate parea un mod ciudat de a incepe, dar planificand mai intai paleta de culori, puteti evita detaliile care sunt adesea trecute cu vederea pana cand nu este prea tarziu. Atunci cand creati un design de imbracaminte de la zero, nu conteaza neaparat daca alegeti mai intai culoarea vestimentara sau a cernelii.

Cu toate acestea, exista o legatura incontestabila intre cele doua, care se reflecta in produsul final. Simulati intotdeauna fiecare combinatie de culori pentru cerneala si imbracaminte, creand machete inainte pentru a proba rezultatele pe care le aveti afisate pe ecran.

Daca modelele sunt deja create si trebuie doar sa le adaugati la articole de imbracaminte, procesul este putin mai usor. Este important sa verificati daca grafica voastra contine aceeasi culoare ca si obiectul vestimentar. Daca da, acele zone pot fi folosite ca spatiu negativ – spatiul din jurul si intre subiectul unei imagini – numai in mijlocul imprimarii, deoarece culorile care se afla de-a lungul marginii exterioare nu vor fi vizibile.

In mod similar, culorile de cerneala si de imbracaminte apropiate ca si ton sau intensitate vor avea ca rezultat o vizibilitate redusa. Uneori, acest lucru poate produce un efect rece, cum ar fi utilizarea culorilor tonale.

Cu toate acestea, daca intentia voastra este sa aveti un logo care poate fi citit de la distante mari, va recomandam sa luati in considerare altceva. Pentru a va garanta ca logo-ul vostru poate fi vazut din intreaga camera la evenimente corporate, asigurati-va ca aveti contrast maxim intre cele doua culori.

Daca incepeti de la zero si aveti posibilitatea de a alege culorile de imbracaminte inainte de cerneluri, puteti proiecta armonizarea culorilor in minte.

Acest lucru necesita un pic mai multe cunostinte decat baza, dar exista instrumente si resurse disponibile pentru a va ajuta sa deprindeti aceasta tehnologie avansata usor chiar si daca sunteti un designer novice. In primul rand, va trebui sa determinati valorile RGB ale culorii piesei vestimentare pe care ati ales-o.

Apoi, conectati aceste valori intr-un generator de palete de culori, cum ar fi Kuler de la  Adobe. De acolo puteti aplica regulile diferite ale teoriei culorii pentru a crea alte exemple de culoare pentru cerneala.

 

0 Shares
You May Also Like