Sfaturi pentru a alege coltarul potrivit

0 Shares
0
0
0

Foarte multe persoane, in momentul in care se gandesc la alegerea obiectelor de mobilier pentru living, mai intai de toate iau in calcul ideea de a cauta cele mai interesante canapele si coltare din piele colectia Platinum Divani e Sofa.

Chiar daca majoritatea oamenilor se gandesc mai intai de toate la alegerea canapelei, un coltar ar fi potrivit in anumite situatii. Coltarele sunt obiecte de mobilier practice intr-un living, si sunt deosebit de utile.

Daca va intrebati de ce, ei bine, in primul rand, coltarele au o constructie mult mai masiva in comparatie cu canapelele, si sunt mai utile si mai functionale decat acestea.

In cazul in care intentionati sa cumparati unul dintre impresionantele coltare de la Divani e Sofa, cu siguranta trebuie sa luati in considerare unele aspecte importante, iar in continuare veti afla despre ce este vorba.

  1. Alegeti coltarul de care aveti nevoie

Fara doar si poate, din acest punct trebuie sa porniti. Exista diferite modele de coltare, din diferite materiale si de diferite dimensiuni. Este important sa va indreptati atentia spre un coltar care sa reziste intre 2 si 10 ani.

In ceea ce priveste forma, va puteti indrepta atentia spre coltare fixe sau spre coltare extensibile, insa atunci cand spatiul va permite, este indicat sa alegeti un coltar extensibil, pe care in orice moment il puteti transforma intr-un pat.

Un asemenea coltar este ideal si cand doriti sa stati alaturi de intreaga familie pentru a urmari serialul preferat, dar si cand aveti musafiri si raman peste noapte sa doarma acasa la dvs. Un coltar extensibil este ideal in foarte multe alte situatii.

Calitatea materialelor

Atunci cand trebuie sa alegeti un coltar pentru livingul dvs., este foarte important de-asemenea sa tineti neaparat cont si de calitatea materialelor folosite la constructia acestuia.

Mai intai de toate, verificati cadrul coltarului. Acesta daca este de slaba calitate, coltarul se va deteriora rapid. Verificati de-asemenea si sezutul coltarului, care este necesar sa fie atat confortabil cat si rezistent. Puteti alege un coltar care sa aiba sezutul din burete, sau din arcuri, insa exista si coltare cu sezutul din perne.

La fel ca sezutul, si spatarul este foarte important. Alegeti coltarul care are sezutul si spatarul confortabile. De-asemenea, tineti neaparat cont si de tapiteria coltarului. Este important sa va indreptati atentia spre un obiect de mobilier care are tapiteria placuta la atingere, dar rezistenta in acelasi timp. De preferat ar fi un coltar din piele, precum cele de la Divani e Sofa.

Dimensiuni

Dimensiunile sunt deosebit de importante. Alegeti coltarul doar dupa ce cunoasteti spatiul liber din camera si stiti cat de mare trebuie sa fie coltarul. Puteti gasi coltare pentru camere spatioase, dar si coltare de mici dimensiuni, ideale pentru spatii inguste.

Cand alegeti dimensiunile coltarului, este foarte important de-asemenea sa tineti cont si de numarul persoanelor care vor folosi simultan coltarul.

Decorul incaperii

Alegeti de-asemenea coltarul pentru a se potrivi decorului incaperii. Exista coltare ideale pentru livingul clasic, asa cum exista si coltare ideale pentru livingul modern.

 

0 Shares
You May Also Like