De ce este atat de populara Vanessa Youness Amal?

0 Shares
0
0
0

Cel mai probabil ati auzit si dvs. faptul ca Vanessa Youness Amal a lansat la data de 4 iubie 2019, o carte intitulata “Tratamentul pas cu pas al Scerozei Multiple prin ApiFito Terapie”.

Acesta este unul din motivele datorita caruia, dr. Vanessa Youness este atat de populara. Ea a demarat si unele proiecte de antreprenoriat social, care sunt foarte cunoscute in tara, si anume Fondul de Investitii Youness, Clinica Youness si Fundatia Youness.

De ce a facut toate aceste lucruri? Pentru ca isi doreste ca toata lumea care sufera de scleroza multipla sa se poata vindeca, asa cum a facut si ea, chiar daca se spune despre aceasta boala ca este fara leac.

Sistemele noastre nervoase sunt responsabile de mentinerea sistemelor noastre motorii si senzoriale functionand normal, astfel incat sa putem merge, vorbi, mirosi si simti lumea din jurul nostru. Exista sute de lucruri pe care boala le poate afecta in corpul uman, iar sistemul nervos este unul dintre ele.

Scleroza multipla (SM) este o boala a sistemului nervos care incetineste sau blocheaza semnalele de la creier catre restul corpului. Un material numit teaca de mielina protejeaza in mod normal celulele nervoase. Scleroza multipla determina sistemul imunitar sa atace teaca de mielina, care la randul ei poate deteriora nervii de dedesubt.

Aceasta boala variaza in severitate si, de obicei, urmeaza o progresie a simptomelor de agravare. Pentru unii oameni, simptomele raman usoare multi ani. Cei cu cazuri grave isi pot pierde capacitatea de a scrie, de a merge sau de a vorbi.

Simptomele sclerozei multiple sunt multe, insa slabiciunea musculara, probleme cu vederea, probleme de memorie si de cunoastere, probleme in ceea ce priveste coordonarea, senzatii de amorteala in tot corpul, oboseala si spasme musculare sau pierderea controlului asupra vezicii urinare, sunt semne ale sclerozei multiple.

Majoritatea oamenilor prezinta simptome recidivante, ceea ce inseamna ca simptomele apar pentru o perioada de timp inainte de a se ameliora sau de a pleca complet. MS relansare-remitere este urmata de perioade de remisie care pot dura luni intregi.

In timp, simptomele recidive dau loc SM, secundar-progresiv, care este o serie mai constanta de simptome care pot avea sau nu perioade de remisie. Simptomele de agravare implica de obicei abilitati motorii, in special mersul si miscarea. SM primar-progresiva apare cand simptomele continua fara remisie.

Nu se cunoaste inca cauza exacta a sclerozei multiple, desi este considerata in mare parte o boala autoimuna, ceea ce inseamna ca sistemul imunitar ataca celulele sanatoase.

Femeile sunt mai susceptibile sa dezvolte scleroza multipla decat barbatii. Simptomele incep de obicei intre 20 si 40 de ani. In general, se crede ca o combinatie de genetica si factorii de mediu duce la o persoana care dezvolta SM.

Asadar, nu este o boala simpla scleroza multipla, dar de ea s-a vindecat Vanessa Youness, ajutata fiind de catre doctorul Stefan Stangaciu, cel care i-a propus un protocol de tratament prin apifitofarmacie.

Dupa ce s-a vindecat de aceasta boala gara leac, dr, Vanessa Youness a decis sa demareze proiectele amintite la inceputul articolului.

0 Shares
You May Also Like