Cum alegi o companie de web hosting?

0 Shares
0
0
0

Daca intentionezi sa iti creezi un blog personal sau un site (site de prezentare al afacerii, sau orice alt tip de site), trebuie sa iti alegi un nume de domeniu pe care sa il inregistrezi, dar si un pachet de gazduire web ieftina de la Gazduire Enterprise.

Dat fiind faptul ca am adus in discutie gazduirea web ieftina de la Gazduire Enterprise, trebuie precizat faptul ca toate companiile care vand astfel de pachete de gazduire, au cele mai mici preturi pentru pachetele de shared hosting (gazduire partajata).

Apoi, urmeaza serverele VPS, care au preturi putin mai ridicate decat gazduirea partajata, insa un astfel de tip de gazduire este mult mai atractiv decat un pachet de shared hosting.

Nu in ultimul rand, exista gazduirea dedicata, care vine cu cele mai multe avantaje, dar si cu cele mai mari preturi. Plus ca, atunci cand discutam despre gazduire dedicata trebuie sa precizam ca persoana care achizitioneaza un astfel de pachet de web hosting trebuie sa se ocupe de administrarea serverului.

Mai exista si gazduirea de tip reseller hosting, insa nu foarte multe persoane detinatoare de site sau de blog isi indreapta atentia spre un asemenea pachet de web hosting.

Ei bine, una peste alta, trebuie sa precizam faptul ca daca ai de gand sa iti creezi un blog sau un site, ar fi indicat sa alegi cu mare atentie compania de la care achizitionezi pachetul de gazduire web.

Exista pe piata in clipa de fata mai multe astfel de firme, si cu siguranta nu toate ofera servicii de cea mai buna calitate, la cele mai bune preturi.

Trebuie sa te informezi in primul rand pe forumuri in legatura cu reputatia firmelor care vand astfel de servicii. Cu cat vei auzi mai multe pareri pozitive despre o anumita companie, cu atat sunt mai mari sansele sa fii multumit de serviciile oferite de catre firma respectiva.

Un alt detaliu foarte important pe care trebuie sa il ai in vedere este legat de serviciul de asistenta. Important ar fi sa iti indrepti atentia spre o companie de web hosting care iti poate oferi asistenta tehnica 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Acest detaliu este foarte important, pentru ca se poate ca site-ul tau sa se blocheze sau sa intampine anumite probleme vinerea seara. Trebuie sa te gandesti ca pana luni dimineata nu iti poate rezolva nimeni problema daca nu optezi pentru o asemenea companie.

In schimb, in cazul in care optezi pentru o companie care ofera asistenta tehnica non – stop, problemele site-ului tau vor fi remediate rapid.

Ei bine, acestea sunt cateva detalii importante de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa alegi un pachet de web hosting. Ideal ar fi sa alegi sa cumperi gazduirea web de la o companie renumita de pe piata.

De ce? Pentru ca aceste companii renumite care vand astfel de servicii, vand numai servicii de cea mai buna calitate, la preturi foarte atractive. Plus de asta, vei putea oricand sa treci de la un pachet de web hosting la altul.

0 Shares
You May Also Like