Centrala pe lemne potrivita pentru o casa mare

0 Shares
0
0
0

Sa incalzesti o casa de mari dimensiuni situata in mediul rural se poate dovedi a fi o foarte mare provocare. Iar asta deoarece nu poti folosi o centrala pe gaz, deoarece cel mai probabil nu ai la dispozitie o retea de gaze naturale, asa ca trebuie sa te folosesti de combustibilul solid.

Ei bine, chiar si in acest sens pot aparea probleme, iar asta deoarece vei avea nevoie de o centrala suficient de puternica pentru a-ti incalzi intreaga locuinta.

Ei bine, majoritatea centralelor pe lemne disponibile la ora actuala pe piata de sisteme de incalzire din Romania au fost concepute pentru a incalzi locuinte mici si medii. Asta nu inseamna insa ca nu ai absolut nici o solutie la indemana la care sa poti apela.

Iar daca tocmai esti in cautarea unei centrale pe lemne cu ajutorul careia sa poti incalzi o locuinta mare, sau o cladire de mari dimensiuni, atunci acest articol iti poate fi de mare ajutor. Spunem asta deoarece am pregatit pentru tine o recomandare pe care sigur o vei gasi ca fiind excelenta.

Stropuva S40 – o centrala pe lemne 40 kw perfecta pentru cladirile mari

Cei mai multi dintre proprietarii cladirilor mari din zonele rurale opteaza pentru incalzirea folosind modelul Stropuva S40. Stropuva Romania ofera de mult timp centrale de cea mai buna calitate, iar de aceea foarte multe persoane au incredere in acest brand.

Asa cum spuneam, centrala Stropuva S40 are o putere de 40 KW. Ce inseamna asta? Ei bine, o poti folosi pentru a incalzi suprafete cuprinse intre 200 si 400 de metri patrati, ceea ce nu e deloc putin. Iar daca vorbim despre o cladire cat mai bine izolata termic, atunci este foarte posibil sa poti folosi aceasta centrala pentru a incalzi chiar si locuinte de dimensiuni mai mari.

Important de precizat este si faptul ca vorbim despre una dintre centralele mari pe lemne care poate garanta totodata si un consum foarte bun. Astfel, chiar daca vei incalzi o suprafata foarte mare, te vei putea bucura totusi de costuri reduse pentru incalzire, ceea ce este un avantaj ce merita precizat.

Toate aceste avantaje sunt garantate in mare parte arderii de tip lumanare, care are loc din partea de sus catre partea de jos. Sigur ca o parte din merite este acordata si structurii simplificate precum si a materialelor foarte calitative utilizate pentru realizarea acestei centrale.

Componentele sale au fost gandite in mod special pentru a oferi o performanta cat mai ridicata iar astfel s-a putut obtine o centrala atat de apreciata la ora actuala pe piata de sisteme de incalzire din Romania.

Iar daca mai mentionam faptul ca acest model de centrala vine cu o garantie de 5 ani si totodata cu promisiunea de 25 de ani de functionare fara probleme tehnice, atunci cu siguranta te convingem ca ai gasit centrala perfecta pe care ar trebui sa o alegi si tu pentru incalzirea casei tale.

Acestea fiind spuse, putem concluziona ca Stropuva S40 este centrala perfecta pentru a incalzi locuinte mari. Alege-o si tu si cu siguranta nu vei regreta alegerea facuta!

0 Shares
You May Also Like