Cand folosim un boiler cu lemne termoelectric?

4 Shares
0
0
4

Cand folosim un boiler cu lemne termoelectric?Solutiile de incalzire sunt intotdeauna un subiect care merita tratat cu importanta cuvenita, deoarece in ultimii ani apar solutii din ce in ce mai moderne si mai usor de folosit. O centrala termica sau un boiler cu lemne termoelectric, un calorifer nou sau un sistem de incalzire in pardoseala, acestea sunt doar cateva dintre produsele care te pot aduce mai aproape de confortul dorit.

Daca tratam separat cazul unui boiler cu lemne termoelectric, si daca discutam punctual despre un boiler de 80 de litri Braun Bandini, vom constata ca acest produs ne poate fi de folos si poate indeplini cu succes cerintele de incalzire a apei la nivelul unei locuinte individuale.

Asa cum ii spune si numele, acest boiler foloseste lemnele in vederea incalzirii apei menajere, insa are si o rezistenta electrica de 1200 W, care deserveste aceluiasi scop. Apa este incalzita in interiorul corpului boilerului, acesta fiind rezultatul arderii combustibilului. Din punct de vedere al evacuarii gazelor arse, produsul face parte gin gama boilerelor cu tiraj natural, avand o racordare la un cos de fum. Presiunea maxima de lucru este de 4 bari, iar temperatura maxima de lucru este de 75 de grade.

Pentru ca este un produs care lucreaza in conditii destul de sensibile, boilerul trebuie sa prezinte si anumite sisteme de siguranta. De aceea, corpul boilerului este protejat de un stat de vata de sticla de inalta calitate, dar si de o manta din otel emailat. Boilerul este protejat in totalitate impotriva ruginii si beneficiaza de o supapa care se deschide in cazul in care temperatura depaseste valoare maxima de 75 de grade.

Un astfel de boiler este mai mult decat binevenit acolo unde reteaua de apa calda inca nu este definitivata. Boilerul se poate alimenta cu usurinta la reteaua de apa rece, apa se va acumula in cazan, urmand ca ulterior arderii, aceasta sa fie incalzita si transformat in apa calda menajera.

Un boiler cu lemne termoelectric reprezinta in mod cert o investitie sigura si calitativa si tocmai de aceea aceste produse chiar sunt cautate. Montarea facila si functionarea in depline conditii de siguranta sunt avantaje pe care beneficiarii par a nu le trece cu vederea. In fond, apa calda este necesara tuturor, iar demersurile facute in acest sens nu au cum sa nu fie apreciate.

Fireste ca modelele de boilere sunt mult mai numeroase si fiecare dintre ele au beneficii separate pe care le aduc utilizatorilor. Daca esti in cautarea unui boiler cu lemne termoelectric sau daca te intereseaza un produs similar, insa cu alt tip de combustibil, atunci pe www.shop-einstal.ro vei gasi o gama completa de astfel de sisteme de preparare a apei calde menajere.

Nu este necesar sa ai tu toate cunostintele in acest domeniu, pentru ca specialistii de aici iti vor oferi suport la intrebarile pe care le ai si vor cauta sa iti raspunda cat mai complet cu putinta, astfel incat alegerea ta sa iti aduca toate avantajele produselor si implicit mai mult confort in casa ta.

4 Shares
You May Also Like