Bicicleta de oras proiectata pentru plimbari scurte

0 Shares
0
0
0

Viitorul in ceea ce priveste design-ul unei biciclete poate fi deja aici, cel putin pe hartie.

Poate fi foarte distractiv sa te plimbi cu bicicleta prin orasul tau insa cei de la West Coasters stiu exact cat de greu poate fi sa pedalezi pe dealuri abrupte si pe terenuri accidentate. Conceptul bicicletei Cykel va ofera o solutie moderna de a scapa de epuizare.

Cand simtiti ca nu mai sunteti capabil sa pedalati apelati la energia electrica care o sa va ajute sa treceti peste acest impas. O alta caracteristica inteligenta a acestui prototip sunt anvelopele solide care elimina orice grija in ceea ce priveste pana de cauciuc. Cadrul acestei biciclete de oras este modular. Aceasta bicicleta reuseste sa fie incredibil de usoara, fara a sacrifica rezistenta si durabilitatea sa.

Echilibru intre cablurile negre, subtiri si lucioase cu cadrul din carbon alb creeaza o estetica unica si aproape delicata.

Bicicleta Izbi este o bicicleta de munte eleganta care se pliaza in intregime, facand-o foarte practica si cu siguranta aceasta va incapea in portbagajul oricarei masini. Pentru ceva atat de compact, bicicleta are un cadru puternic din fibra de carbon care este menita sa dureze foarte mult.

Bicicleta Green Shadow Bike. In afara de faptul ca este incredibil de futurista si de cool aceasta are un computer de bord care va ajuta sa urmariti sanatatea voastra si kilometrajul. E frumos sa stii cate calorii arzi si cati kilometri parcurgi in timp ce pedalezi pe o bicicleta de oras.

Bicicleta Grasshopper este o bicicleta pliabila care se transforma intr-o bicicleta mica si compacta dar nu este teribil de mare nici atunci cand nu este pliata. Accentele verzi si cadru subtire si ciudat face mai usor de inteles de ce acest proiect a fost numit “Grasshopper”. Bicicleta este destinata pentru un stil de viata urban, are dimensiuni mici si functionalitate electrica. Aceste biciclete mici sunt foarte utilemai ales cand intervine tranzitia, de obicei enervanta, intre ciclism si mersul cu metroul.

Fara sa stii nimic despre inginerie sau aerodinamica este usor sa ne imaginam ca designul unic al bicicletei Oryx Time Trial ofera o experienta de echitatie rapida si eficienta. Suspensia rotii aflata in interior face ca bicicleta de oras sa fie mult mai simplificata si oarecum, mai aerodinamica.

Inspirata de Bauhaus Design, epitomia modernismului, BauBike face uz artistic de linii curate si forme geometrice.Creand o plimbare functionala si o piesa de arta printr-un desing incredibil, rampe patrate si triunghiuri echilaterale, aceasta bicicleta de oras te indeamna spre o plimbare cu senzatii nemaipomenite.

Bicicleta de oras indiferent de designul acesteia trebuie sa se potriveasca perfect cu nevoile voastre iar pentru asta ideal ar fi ca inainte de a cumpara orice tip de bicicleta, sa probabti cateva tipuri pentru a vedea care vi se potriveste cel mai bine .

0 Shares
You May Also Like