Pleci în vacanță? 4 lucruri minore, dar importante pe care să nu le uiți acasă

0 Shares
0
0
0

Fiecare vacanță este specială, mai ales atunci când vorbim de cea din vară, pe care o aștepți întreg anul. Cu siguranță îți dorești ca aceasta să fie cât se poate de perfectă, să te poți relaxa și să uiți de toate grijile. De aceea, e necesar să te asiguri că ai lăsat totul în regulă acasă și că bagajul tău conține tot ce îți este necesar. 

Pentru a-ți veni în ajutor, am pregătit pentru tine o listă cu cele mai importante 5 lucruri minore pe care să nu le uiți acasă:

  1.     Baterii sau încărcător pentru aparatul foto

Cu siguranță camera de fotografiat este unul dintre obiectele ce nu îți vor lipsi, mai ales dacă mergi să și vizitezi unele obiective turistice. Însă, e de preferat să te asiguri că vei lua cu tine și încărcătorul de la aceasta sau câteva baterii de rezervă. În acest fel, vei putea utiliza aparatul de fotografiat pe întreaga perioadă a vacanței și nu vei fi nevoit să achiziționezi unele baterii la supra preț. 

  1.     Adaptoare pentru prize

În funcție de locația în care mergi, e necesar să te asiguri că îți vei putea încărca aparatele electrice. Astfel, verifică tipul de priză ce se folosește în țara de destinație, iar dacă este diferit de cel de acasă, asigură-te că vei lua cu tine adaptoare de priză. Recomandarea este să ai la tine cel puțin 2 astfel de dispozitive, mai ales dacă există două telefoane mobile ce trebuie încărcate sau dacă ai și un laptop cu tine. 

  1.     Produse pentru plajă

Crema de protecție solară este unul dintre produsele ce nu îți va lipsi din bagaj, mai ales dacă mergi într-o zonă cu mare. Însă, pe lângă aceasta e necesar să te asiguri că vei lua cu tine o cremă sau un gel hidratant, pe care să îl poți utiliza după expunerea îndelungată la soare, iar dacă vrei să obții un bronz într-un timp cât mai scurt, poți apela la un accelerator, precum That’s so tan accelerator refreshing water, de pe 24beauty.ro. Acest trio va fi unul câștigător atât pentru tine, cât și pentru pielea ta. 

  1.     Mini trusă de urgență

Sănătatea este întotdeauna o prioritate, indiferent unde te afli. Asigură-te că ai o mică trusă de prim ajutor, care să conțină pansamente, dezinfectant, medicamente pentru dureri de cap și alte elemente de bază. Dacă iei tratamente regulate sau medicamente specifice, nu uita să le iei cu tine și să ai și o copie a prescripției medicale, în cazul în care este necesară asistență medicală.

Atunci când pleci în vacanță, lucrurile aparent nesemnificative pot face o diferență majoră în ceea ce privește confortul tău și a celor dragi. Asigură-te că în bagajul tău se vor regăsi cele 4 obiecte menționate în acest articol și cu siguranță concediul tău va fi unul fără prea multe griji. 

 

Sursa foto: pexels.com

0 Shares
You May Also Like