Întrebări și răspunsuri despre concentratia de nicotina din lichid

0 Shares
0
0
0

Cel mai mare mister pe care il au cei care trec de la tigara normala la tigara electronica este concentratia de nicotina. Daca in tutun, nicotina are o concentratie oarecum standard, in tigarile electronice aceasta poate sa fie aleasa.

Exista lichide cu concentratie 0 sau exista lichide cu concentratie 6, 12, 24 sau 36. Pentru a te asigura ca vapezi lichidul potrivit pentru tine, atunci cand incepi pentru prima data sa folosesti tigara electronica este bine sa iti pui o serie de intrebari.

Este prea mare concentratia de nicotina?

Exista cateva semne clare care spun ca este prea multa nicotina in tigara ta electronica. Spre exemplu, atunci cand inhalezi se simte un disconfort in spatele gatului. De asemenea, daca te simti dezorientat si ai dureri de cap, este posibil sa ai nevoie de o concentratie ceva mai mica.

Sfatul specialistilor este sa scazi nivelul de nicotina si sa continui sa il scazi pana in momentul in care nu mai ai niciun disconfort.

Cum se schimba concentratia de nicotina?

Exista doua variante:

1) Cumperi un lichid cu o concentratie mai mica si il folosesti ca atare;

2) Cumperi un lichid cu concentratie mai mica si il amesteci cu cel cu concentratia mai mare, pentru a obtine valoarea pe care ti-o doresti.

Care este cea mai utilizata concentratie?

De regula, fumatorii care renunta la fumat in detrimentul tigarii electronice folosesc concentratie de 24 sau de 32 de mg. Totusi, statisticile arata ca foarte multi ajung sa foloseasca concentratii mai mici, in incercarea de a scapa de dependenta.

Daca scopul tau este acela de a renunta la fumat, dar de a continua sa vapezi si sa te bucuri de dependenta, atunci poti pastra o concentratie mai mare. Daca vrei sa renunti absolut de tot la viciu, este bine sa scazi treptat concentratia pana in momentul in care aceasta ajunge la zero sau la 6.

Sfaturi utile!

1) Nu cumpara lichide din surse nesigure!

2) Incearca sa afli cat mai multe detalii despre lichidul pe care il folosesti!

3) Daca esti la inceput de drum in ceea ce priveste vapatul este bine sa incerci cat mai multe variante de lichid, in asa fel incat sa il gasesti pe cel care ti se potriveste. Exista zeci de variante, care mai de care mai interesante, asadar vei avea ce incerca.

0 Shares